Kan man lukke en position og deaktivere robotten? Kan den opgraderede beregningskraft returneres?

Ofte stillede spørgsmål 2025-12-24 11:19 Sidst opdateret: 2026-07-23 13:39
Brugere, der ikke ønsker at fortsætte med at bruge, kan når som helst lukke en position manuelt.I kontoforvaltningen.Kan deaktiveres selv

Beregningskraft indebærer tilbagebetaling, alle markedsførere tilbagebetaling er blevet delt, det er umuligt at returnere, beregningskraft er softwaregebyr, softwaregebyr er ikke tilbagebetalt.
Beregningskraft kan bruges op på ubegrænset tid, eller han selv overføre hele nummeret.
Beregningskraft kan ikke overføres, ellers vil det også involvere en række overholdelsesspørgsmål som hvidvaskning af penge. Andre har heller ikke ret til at kræve at overføre andres beregningskraft til sig selv. Han kan sælge sit eget nummer privat til andre til at bruge og selv snakke om prisen med andre.